NOVOSTI

PRVI U SRBIJI REŠAVAMO PROBLEM SUVOG OKA

Suvo oko je sve češći problem jer je povezano sa životnim navikama savremenog čoveka. Osećaj peska u oku, peckanja, bola, zamagljenog vida, glavobolje, simptomi su koji se povezuju sa suvoćom oka.

Sunčane naočare - jedine koje će vam trebati ovog leta!

Uživajte u ovom letu i svim aktivnostima koje ono donosi bez ograničenja dioptrijskih naočara i kontaktnih sočiva. Osetite punu slobodu i komfor jasnog vida. 

PROLEĆNA AKCIJA

Rešite se naočara i kontaktnih sočiva uz pomoć laserske korekcije vida, brzo, bezbedno i efikasno, po neverovatnoj ceni od 60.000 dinara za oba oka. Ovog marta Očna klinika Bulevar odlučila je da vam omogući jasan vid i novu perspektivu.

Neka Vaše oči ugledaju svetlost dana!

U proseku čak 60% ljudi mora nositi naočare ili sočiva. U Očnoj klinici Bulevar možete da oslobodite oči dioptrije po ceni od 84.000 dinara, za oba oka. Cena detaljnog preoperativnog pregleda je 7.800 dinara. Kontrolni pregledi unutar mesec dana od operacije su gratis.

PRAZNIČNI POPUST ZA LASERSKO SKIDANJE DIOPTRIJE I OPERACIJU KATARAKTE

Poklanjamo Vam 22.000 dinara

U toku je praznični popust u Očnoj klinici Bulevar. Saznali smo ranije Vaše želje od Deda Mraza i potrudili se da Vam
ispunimo jednu od najvažnijih – JASAN VID!

PREMIJERA SYNERGY TORIC SOČIVA U SRBIJI

Torično sočivo najnovije generacije Synergy Toric, za cilindrične dioptrije, stiglo je i u Srbiju i prvo takvo je ugrađeno pacijentu koji je poverenje poklonio Očnoj klinici Bulevar u Novom Sadu.

Zakažite pregled

online putem ili na broj 021/661-00-00.