PREMIJERA TECNIS SYNERGY TORIC SOČIVA U SRBIJI

Torično sočivo najnovije generacije Tecnis Synergy Toric, za cilindrične dioptrije, stiglo je i u Srbiju i prvo takvo je ugrađeno pacijentu koji je poverenje poklonio Očnoj klinici Bulevar u Novom Sadu.

To je revolucionarno rešenje za mnoge pacijente kojima je takvo sočivo jedino rešenje za njihovu dioptriju. Zahvaljujući visokom kvalitetu i performansama nakon operacije ugradnje toričnog Synergy sočiva, pacijenti dobijaju jasan vid na svim udaljenostima i danju i noću i slobodu od dioptrijskih naočara.

Pacijent Oliver Urban Peter došao je iz Austrije kako bi mu bilo ugrađeno premijum sočivo najnovije generacije baš na našoj klinici, po preporuci. Tom operacijom pacijent se oslobodio cilindrične dioptrije i rešio problem sa vidom na daljinu i na blizinu.

Tecnis Synergy Toric sočivo, koje proizvodi kompanija Johnson&Johnson Vision, je sočivo poslednje generacije, koje osim ispravljanja dioptrije na daljinu i na blizinu ispravlja i astigmatizam.

Synergy sočivo idealno je za pacijente s kataraktom i one koji ne žele nositi naočare za čitanje, za srednju distancu i za daljinu.

Ovim poduhvatom smo još jednom pokazali da se trudimo da našim pacijentima pružimo najbolje, prateći svetske trendove u oftalmologiji.

Zakažite pregled

online putem ili na broj 021/661-00-00.